AplikasiAplikasi

produk unggulanproduk unggulan

Lampu Led Strip KabLampu Led Strip Kab
Lampu Led Tali KabLampu Led Tali Kab
Lampu Hiasan Led KabLampu Hiasan Led Kab
Lampu Neon Led KabLampu Neon Led Kab

babagan awake dhewebabagan awake dhewe

Diadegake ing taun 1990, Hengsen Co., Ltd. minangka perusahaan pencahayaan profesional sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan.Sawise 30 taun pembangunan kanthi cepet, wis berkembang dadi perusahaan grup kanthi area 40 mu lan bangunan pabrik standar 52.000 meter persegi.Kajaba iku, ana pabrik cabang ing Jiangmen National High-tech Development Zone, Provinsi Guangdong.Ruian Huaxing Lighting Technology Co., Ltd. spesialisasi ing produksi sabuk lampu LED, tabung pelangi LED, lampu neon LED, lampu linier, lampu Natal lan produk liyane.

HENSAN-LOGO-1990-putih

kabar paling anyarkabar paling anyar

Sertifikat

  • 证书1
  • 证书2
  • CE 证书662c935912a0372c9e83d9858b56bc44_01
  • CE 证书662c935912a0372c9e83d9858b56bc44_02
  • CE 证书662c935912a0372c9e83d9858b56bc44_03
  • CE 证书662c935912a0372c9e83d9858b56bc44_00
  • EMC 证书50078616 001_00
  • EMC 证书50078616 001_01
  • 米泡CE_00
  • 米泡CE_01
  • LED-GS_00
  • LED-GS_01
  • LED-GS_02
  • 223283 Sertifikat COC_00
  • CB证书_00
  • ISO9001英文证书_00